SALOANE DE EVENIMENTE

Din dorinta de a fi aproape de voi in cele mai importante evenimente, fie ca este vorba de nunta mult visata, de prima petrecere a bebelusului, de majorat, de o petrecere alaturi de colegi sau prieteni, Celebration Ballroom, va pune la dispozitie 3 saloane de evenimente frumos amenajate, cu facilitati foarte importante pentru ca evenimentul sa fie unul fara cusur: bucatarie proprie, parcare, meniuri personalizate, echipa de profesionisti, servicii la standarde ridicate!

SALON EVENIMENTE COQUETTE

Elegant, somptuos, salonul Coquette cu capacitate de 160 locuri, este ideal pentru evenimente de anvergura!

Salonul Coquette poate gazdui intre 120 si 160 de invitati fiind potrivit pentru evenimente de amploare. Salonul este decorat in stil oriental elegant cu insertii discrete de piele pe pereti, tapet si mocheta cu detalii asortate ce confera o deosebita eleganta evenimentului dumneavoastra.

Caliatatea sunetului muzicii este garantata atat de inaltimea impunatoare a salonului.

Nuantele calde de maro si auriu se impletesc perfect cu genul clasic oferit de oglinizile ce incadreaza atat masa de prezidiu cat si spatiul destinat formatiei / dj ului.

SALON EVENIMENTE LUXURY

Cu o arhitectura impunatoare si o capacitate de 140 locuri, salonul Luxury este ideal pentru evenimentele private si corporate!

Salonul Luxury poate gazdui intre 100 si 140 de invitati si este decorat in stil mediteranean, imbinand modernul cu elegantul intr-un spatiu definit de bun gust si rafinament.

Nuantele de turqoise insufletesc salonul si  dau o nota de voie buna si eleganta pentru evenimentul tau.

Coloanele impunatoare, luminozitatea deosebita, ringul amplu de dans si finisajele delicate asigura un cadru adaptabil oricarui tip de eveniment.

Spatiu destinat formatiei /dj ului este pus in valoareintr-o mainera inedita de catre elemente de decor perfect asortate cu restul detaliilor.

SALON EVENIMENTE AMBIANCE

Cu o capacitate de 80 locuri, salon Ambiance este ideal pentru botezuri, dar si pentru nunti!

Salonul Ambiance are o capaciteate intre 60 si 80 de persoane si este potrivit pentru evenimente mai restranse dar unice fiind creat special pentru a va oferi confortul si intimitatea de care aveti nevoie fie ca este vorba de nunta mult visata, de botezul sau majoratul copiilor, evenimente private, dineuri, aniversari sau conferinte.

Decorat in stil minimalist de catre designeri de top va va cuceri la prima vedere atat prin inaltimea sa, cat si prin insertiile de catifea aplicata pe pereti.

Nuantele calde si luminoase de bej impletite cu puritatea albului creaza o atmosfera de poveste pentru evenimentul tau.

Salonul Ambiance dispune de sistem de aerisire si ventilatie pentru a asigura invitatilor un mediu placut pe tot timpul anului.

MENIURI DE NUNTA SI BOTEZ

Tot ceea ce aveti de facut este sa ne faceti o vizita, sa va alegeti Salonul si Meniul potrivit, iar de restul ne ocupam noi!
Alegerea meniului potrivit, in functie de de buget si de preferintele culinare, este un pas foarte important in organizarea oricarui tip de eveniment! Avem o echipa la dispozitia dumneavoastra pentru a va face recomandarile potrivite.